Genbrug for børn i Odense

Den Lille Vandal er et genbrugsmarked i Odense, som har standlejere der sælger brugte ting til babyer, børn og børnefamilier.

Vi er beliggende i centrum af Odense - på Østerbro 28 - og du er altid velkommen til at kigge ind i vores butik, som er åben tirsdag til fredag fra klokken 11 - 17 og lørdag fra klokken 10-15.


Masser af brugt tøj til baby, børn og unge

Vi har et storudvalg af brugte ting og tøj til børn i alle aldersgrupper. Vi har således valgt at specialisere os på børnetøj til de helt små babyer op til teenagere. Vores erfaring fortæller, at brugt tøj bliver mere og mere populært - både blandt børn, unge og naturligvis også blandt forældre.


Årsagen til dette er mange, men vi har lyst til at fremhæve to årsager til populariteten:

1) Børnefamilier sparer mange penge ved at købe brugt tøj og legesager til børnene.

2) Unge mennesker synes det er cool at købe brugt tøj, dels af hensyn til moden og dels af hensynet til hele genbrugstanken.Reolmarked for alle


Vores butik i Odense er bygget op som et reolmarked, hvor både købere og sælgere af brugte ting og tøj til børn og unge er velkomne.

Det er mere end vigtigt for os, at børnefamilier i Odense føler, at de får en god oplevelse, når de skal ud at købe brugt tøj til baby, børn og unge. Og ja, vi ved naturligvis godt at brugt tøj til unge primært købes af de unge selv, men somme tider er det også rart at mor eller far ser på brugt tøj med "voksne" øjne. Vi vil i hvert fald gøre vores bedste for at hjælpe jer som kunder på bedste vis.Hvordan fungerer dette loppemarked i Odense?


Hvis du er interesseret i at sælge brugt tøj eller legetøj i Odense, er du altid velkommen til at tage en snak med os i Den Lille Vandal. Vi hjælper med råd og vejledning i forhold til de effekter, som du ønsker at sælge, og når du først har fået præsenteret dit brugte tøj på hylder og reoler, er det os, som sørger for at det bliver solgt på korrekt vis.


Vi står for alt det praktiske med kundehenvendelser og forespørgsler på brugt tøj, og vi henviser naturligvis til dit reolmaked, hvis en kunde efterspørger netop det brugte tøj, som du har til salg. Når kunden handler, er det os, som tager imod betalingen, hvorefter vi afregner præcist med dig. Det giver tryghed for kunden og for dig som sælger.


Loppesupermarked for børnefamilier


Vi glæder os til at tage imod købere og sælgere af brugt baby- og børnetøj samt legetøj og udstyr i Odense. Vi kalder os selv for et loppesupermarked for børnefamilier, og vores placering i centrum af Odense gør, at mange kommer forbi og gør en god handel. 


Secondhand er blevet meget populært de senere år, og dét med god grund. Vi skal passe på klodens ressourcer, og netop genbrug er en af måderne, hvor vi passer på klodens velbefindende. 


Hvis vi kort skal opridse nogle af de populære effekter fra vores butik, har vi lyst til at nævne:


  • Babyudstyr
  • Autostole og cykelstole (hvis vi har plads)
  • Bæreseler og lifte
  • Babytøj, flyvedragter og børnetøj
  • Legetøj og legesager (Lego, Duplo, puslespil mv.)
  • Bøger, musik og film