Forretningsbetingelser

Leje af stand

Du booker  på vores hjemmeside https://pulvis.wecircle.io

Vi udlejer stande til private og erhverv som 50/50 stande, vi prissætter, passer og sælger dine varer og deler salget fifty/fifty. Man kan KUN booke en stand i 4 uger og have ca 50 varer på standen i perioden.

Vare købt hos Pulvis/Den Lille Vandal er købt som beset og tages ikke retur. 

Cvr Nr: 41506563

 

Betalingsformer

Til online booking tager vi imod alle typer VISA og MasterCard og Dankort.

I butikken tager vi imod kontanter, Dankort, VISA, MasterCard eller MobilePay.

 

Pris og kommission

Priser er efter gældende prisliste på hjemmesiden inklusiv moms, herunder også en kommissionsprocent på 50%, som automatisk fratrækkes opgørelsen inden fortjenesten udbetales til dig.

Forudsat at du sælger dine private ting, betaler du ikke moms og skat af dit salg.


Gavekort

 1. Gavekort kan ikke ombyttes til kontanter.
 2. Gavekort er gyldig i 24måneder fra udstedelsesdato.
 3. Gavekort kan benyttes til køb af varer og standleje.
 4. Bortkomne gavekort erstattes ikke.
 5. Ved køb med gavekort i butikkerne skal gavekort fremvises for at det kan bruges.
 6. Gavekort kan ikke bruges til at købe standleje online.

 

Erhverv

Erhvervsmæssig booking kan ikke ske online, men skal bookes ved kontakt til forretningen.

Hvis du driver erhverv via standen, er selskabet selv ansvarlig for at indberette korrekte oplysninger til SKAT.

 

Fortrydelsesret og reklamation

Der gælder 14 dages fortrydelsesret for standleje, dog refunderes lejen ikke hvis lejeperioden er startet. Såfremt du booker mindre end 14 dage før lejeperiodens begyndelse, bekræfter du, at du afskriver dig 14 dages fortrydelsesret.

Ønsker man at reklamere, kan man henvende sig til info@denlillevandal.dk

Alle solgte varer er købt som beset og der kan ikke reklameres over disse.

 

Opstart

Når standen er booket, kan varerne afleveret i butikken fra om morgenen på førstedagen af din lejeperiode.

Har du ikke afleveret eller lavet aftale om senere aflevering første lejedag i perioden, kan Den Lille Vandal frit og uden varsel leje standen ud til anden side.

Standene må ikke flyttes, og der må ikke fastgøres ting på standen.

Varerne placeres på din stand. Du må ikke lægge varer på gulvet ved din stand, på andre stande, på udstillingsborde eller andre steder i butikken.

Varerne skal være opstillet på en måde, hvor de ikke er til gene for nabostandene. F.eks. er det ikke tilladt at hænge bøjler med tøj på standens sidestolper, da det blokerer udsyn og adgang til nabostandens varer.

Den Lille Vandal må gerne placere dine varer på temaborde og udstillingsborde.

Der må ikke stilles ting med hjul på den øverste hylde for at sikre der ikke falder varer i hovedet på nogen. Personalet har ret til at fjerne de varer fra øverste hylde, som har risiko for at falde ned eller er for tunge (f. eks. autostole med Isofix).

Du må sælge børnetøj (0-16 år), legetøj, børneudstyr, graviditetstøj samt ammeudstyr i 

Personalet har desuden ret til at afvise eller bortskaffe varer, som vurderes skadelige for butikkens standard, som f.eks. beskidte, ildelugtende, hullede eller uhygiejniske varer.

Tøjet skal være nyvasket. Varerne på din stand må ikke være defekte, og der må ikke være huller i tøjet, med mindre det er angivet tydeligt på prismærket. 

Ingen markedsføring og videresalg af varepartier uden forudgående aftale – kontakt os for nærmere information. Der må ikke sælges ulovlige varer eller varer som er sundhedsskadelige.

Personalet må uden videre fjerne varer, som ikke overholder vores varebetingelser.

Den lille vandal forbeholder sig retten til regulere af åbningstider, standlejepriser og lukkedage. Vi forbeholder os retten at afviser kunder.

 

Prismærker

Alle varer registreres på forhånd gennem “Min Vandal” som kan tilgås på mit.denlillevandal.dk fra din PC, smartphone eller fra en computer i butikken.

Vi registrerer varer med en udførlig varebeskrivelse indeholdende farve, mærke, kendetegn, størrelse og pris. F.eks.: Grøn Molo T-shirt med biler, str. 68, 49 kr.

Varebeskrivelsen er også en hjælp for dig, så du præcis ved, hvad du har solgt.


Prismærket er unikt for varen og vi sørger for, at alle dine varer er rigtig mærket.

Såfremt du ønsker at ændre prisen på en eller flere varer skal dette aftales med personalet.Booking

Når besøgende booker en stand via vores hjemmeside, indsamler vi de data, som vises i bookingformularen, og også den besøgendes IP-adresse og browserens user agent string for at hjælpe med at opdage spam. 

vi forbeholder os retten til pris regulering.


Typer af personoplysninge der berhandles:

Når du booker en stand bruger vil følgende personoplysninger:

 • Navn

 • Adresse
 • E-mail
 • Telefonnummer

Ovenstående oplysninger behandler vi i forbindelse med din standleje hos os, da det er en nødvendig del i forbindelse med salg af dine varer i butikken.


Varer uden pris

Hvis en vare mister sit prismærke eller dukker op i butikken efter standlejen er slut, vil den blive placeret ved kassen Det er derfor fornuftigt at spørge ind til mistede varer ved kassen – også efter ophørt lejeperiode, da varer kan dukke op, når andre standlejere pakker sammen. Når vi finder varer med prismærker fra kunder der er ophørt med at have stand, kontakter vi vedkommende på mail og telefon. Varerne kan efterfølgende afhentes i butikkens åbningstid.

Varer uden prismærke opbevares i afdelingen i 14 dage, hvorefter de tilfalder Den Lille Vandal, som frit kan donere, bortskaffe eller sælge dem.


Orden og opfyldning på din stand

For at du sælger bedst muligt, bør din stand være overskuelig og ryddelig, Vi kigger din stand efter flere gange om ugen men du er velkommen til at kigge med. Opfyldning af nye varer kana se i hele din lejeperiode, der kan dog "kun" være ca 50 dele på din stand. 

Overfyld ikke standen. Der skal være plads til at ”bladre” i tøjet på bøjlestangen, derfor har vi erfaring for at ca 50 dele pr stand. Hvis du har kurve eller kasser til småting, sørger vi for at de kommer retur til dig efter lejeperionden.


Varesikring

I Den Lille Vandal gør vi alt for at sikre dine varer bedst muligt.opmærksomt personale og flere alarmtyper til gratis udlån til varer over 100 kr., så vi kan sikre dine varer bedst muligt:

 • Tøjalarmer monteres med et ekstra prismærke gemt inde i alarmen. På den måde er din vare bedre sikret mod prismærkeombytning og vi kan stadig sælge din vare, hvis det andet prismærke er faldet af. Tøjalarmer monteres i en syning eller en lomme. Sæt den ikke i prismærket, et vaskemærke eller en str
 • Fastgør evt. kabler eller løsdele, der hører til varen, med tape eller strips.
 • Dyre smykker, ure, og andre varer, der kan friste svage sjæle, skal ikke ligge på standen, men låses ind i et af vores glasskabe.

Butikstyveri samt ombytning af prismærker bliver anmeldt til politiet. Ombytning af prismærker kategoriseres som bedrageri.

Den Lille Vandal kan dog ikke stilles til ansvar for stjålne, tabte eller ødelagte varer.

Den Lille Vandal er ikke erstatningspligtig ved brand- og vandskade. I forbindelse med brand, vand eller indbrudstyveri kan din indboforsikring eventuelt dække dit tab – kontakt dit forsikringsselskab for mere information. 

 

Min vare er væk

Hvis din vare er forsvundet fra standen, men ikke solgt, ligger den højst sandsynligt på en anden stand. Kunderne har det med at fortryde undervejs, og så lægger de varen fra sig et tilfældigt sted.

Vi ved af erfaring, at det kan være svært at overskue hele butikken og at en vare kan dukke op flere uger efter, at den forsvandt. Det sker typisk, når en anden standlejer pakker ned. Se evt. efter varen på andre stande, når du igen besøger butikken, og se regelmæssigt på Lost & Found reolen.

Får vi varen indleveret ved kassen, mens din booking stadig er aktiv, kommer den tilbage på standen.
Får vi varen indleveret ved kassen, efter at din booking er udløbet, bliver den lagt i Lost & Found.
Koster varen 50 kr. eller mere, sender vi også en besked til dig om, at varen er fundet.

Varer uden prismærke bliver lagt ved kaassen.


Udsalg

Du har ikke mulighed for at holde udsalg på din stand, Da vi har 50/50 stande kan vi ikke tilbyde dig at du kaan lave udsalg.

 

Ejendomsret

Sælger er alene ansvarlig for at have uindskrænket ejendomsret og ret til at sælge varerne på standen. Følgende varer må ikke sælges i den lille vandal:

 • Det er ikke tilladt at sælge kopivarer, f.eks. tasker, punge, ure eller brændte DVD’er.
 • Sikkerhedskompromitterende varer såsom tobak, alkohol, fødevarer, våben, fyrværkeri, hårde hvidevarer, pornografisk materiale eller andet som personalet måtte vurdere upassende eller stødende.
 • Skarpe genstande som knive må ikke ligge fremme på standen, men skal låses inde i vores glasskabe.

Overtrædelse vil medføre bortskaffelse af disse varer og effekter uden varsel.

Efter aftale er det tilladt at lægge visitkort eller anden markedsføring på standene.

Personalet har desuden ret til at afvise eller bortskaffe varer, som vurderes skadelige for butikkens standard, som f.eks. beskidte (snavsede), ildelugtende eller uhygiejniske varer. 

 

Tømning af stand

Standen skal være tømt senest en time inden lukketid på lejeperiodens sidste dag. Du skal huske at medbringe ID, og du er selv ansvarlig for at tømme standen. Husk at se efter dine varer i glasmontrer, på temabordene/stativerne og “Lost and Found” ved kassen.Hvis vi når det pakker vi dine ting smmen på den sidste dag.

Det er vigtigt, at alle prismærker og tyverisikringer bliver siddende på varerne, når standen tømmes, da varer uden prismærker ikke må tages ud af butikken. Personalet vil kontrollere dine varer ved skranken, og alarmer vil blive afmonteret.

Skal en anden tømme standen for dig, skal du sørge for at ringe og give butikken besked.

Er standen ikke tømt rettidigt, trækkes der 100 kr fra dit salg.

Kan du ikke hente dine ting i tide, kan du efter aftale bestille nedtagning til 100 kr. per stand.

Nedlukning vil blive modregnet dit samlede salg eller opkrævet i butikken. Ved nedtagning vil varer blive opbevaret i en uge, hvorefter de tilfalder Den Lille Vandal.

 

Udbetaling og afregning

Udbetalingen sker til den oplyste konto på Min Vandal.

To gange om måneden overfører vi dit tilgodehavende til den bankkonto, som du registrerer på Min Vandal:

 • Salget fra d. 1.-15. bliver indsat d. 30. i samme måned.
 • Salget fra d. 16-31. bliver indsat d. 15. i den efterfølgende måned.

Ligger udbetalingsdatoen ikke på en bankdag, bliver pengene indsat ved først kommende bankdag herefter.


Fortrolighedspolitik

Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, medmindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.


Datasikkerhed

Vi vil altid behandle dine personoplysninger fortroligt og i overensstemmelse med lovgivningen: persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil udelukkende blive brugt til det formål, de er indsamlet til – hvad enten det er booking eller nyhedsbrev.

Til håndtering af køb af varer og standleje benytter vi en tredjepart, nemlig Loppesalg.dk. Vi har indgået en databehandleraftale med Loppesalg.dk, hvilket sikre at de også overholder enhver gældende lovgivning.


Privatlivspolitik

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg med vores håndtering af dine persondata. Derfor har vi oprettet denne side, hvor du kan læse om, hvordan vi opbevarer og behandler dine data, og hvad dine rettigheder er.


Indlejet indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.


Hvor længe vi gemmer dine data

Hvis du skriver en besked eller booker en stand, så bliver beskeden/bookingen  og dens metadata bevaret på ubestemt tid. Dette er så vi kan genkende og godkende enhver opfølgende besked eller booking automatisk i stedet for at have dem i en moderationskø.


Hvilke rettigheder har du over dine data

Du kan altid bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

Du kan også altid kontakt os for at få oplyst, hvilke af dine dataer vi har. Dette kan du gøre ved henvendelse til: info@denlillevandal.dk.


HVEM ER VI? 

Pulvis ApS CVR NR 41506363

Den lille Vandal ApS CVR NR: 41862521